Hjälp din kennel att synas med rätt typ av profilreklam

För att skapa produkter som ska användas för profilering och marknadsföring av hundklubben eller kenneln kontaktar man lättast en tryckerifirma som trycker valfritt tryck på olika typer av produkter. Tryckerifirmor finns för beställning online och det kan även finnas lokala företag som arbetar med att trycka profilkläder.

Profilering till hundverksamheten

Att låta tillverka produkter för medlemmar i hundklubben eller valpköpare på kenneln brukar vara ett välkommet inslag. Matchande produkter skapar samhörighet och vi-känsla och det finns en stor variation av företag som trycker din logga på olika produkter. Profilprodukter kan även vara ett bra sätt att marknadsföra sin klubb eller kennel. Man kan på så sätt nå ut till fler än bara genom en hemsida eller liknande.

Kennelverksamheten

Som kennelägare kan det vara roligt att skicka med en speciell gåva till valpköpare. Att ge de som köper valp en tröja eller mugg med kennelns logga på för att önska lycka till är mycket uppskattat. Många valpköpare har lagt ner mycket tid på att välja kennel och är därför stolta över att representera den. Det är också roligt att kunna erbjuda fler produkter som intresserade får köpa. Är man nöjd med hunden man köpt så visar man gärna upp vart den kommer ifrån på till exempel hundtävlingar och liknande. Det är också ett bra sätt att marknadsföra sin kennelverksamhet och skaffa nya potentiella valpköpare.

Hundklubben

Marknadsföring av klubben genom profilering är ett bra sätt att skaffa nya medlemmar. Med snygga och iögonfallande produkter når man ut till många fler och kan få fler intresserade av verksamheten. Många orter har flera olika hundklubbar och profilkläder och liknande kan därför spela en viktig roll när man ska konkurrera med andra klubbar. Klubbens medlemmar uppskattar ofta att kunna representera sin klubb vid offentliga aktiviteter och träningstillfällen.

Trycka själv

Är man praktiskt lagd går det att trycka själv på kläder. Man behöver då använda sig av speciellt papper som är avsett för ändamålet. Att trycka själv kan vara kostnadseffektivt men omständligt och inget som rekommenderas vid större kvantiteter eller på svårare typer av kläder. Har man större behov bör man kontakta ett tryckeri.

Tryckerier

För att hitta företag som kan trycka produkter kan man söka på internet. Det finns en uppsjö av olika företag som specialiserat sig på att trycka kläder och det går att hitta både onlinebaserade företag och lokala företag som erbjuder detta.

De allra flesta företag har ett bassortiment av olika produkter som det funkar att trycka loggor på och många kan även skräddarsy efter olika önskemål. De flesta företagen erbjuder också ett bättre pris när man beställer större kvantiteter. Det kan därför vara en god idé att fundera över vilket behov man kommer ha framöver och göra en beställning som räcker länge. Det kan också vara en god idé att välja ett företag som kan erbjuda produkter som är relaterade till hundträning då många klubbmedlemmar och valpköpare kommer att vilja ha sådant. Det kan till exempel handla om lydnadsvästar, hundtäcken, buröverdrag eller slitstarka byxor och tröjor.

Storlekar och kvalitet kan skilja sig åt mellan företagen och det kan vara en god idé att titta på vad tidigare kunder tyckt om de olika företagen och deras produkter. På internet kan man nu för tiden hitta gott om information och omdömen som kunder har lämnat.

Lämna ett svar